January 18, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Tukang skrew Melayu memerangkap tungangan DAP bakal menerima padah bila terlalu celupar fitnah dan berbohong.
Mungkin KPI yang ditetapkan oleh regim DAP menyebabkan Mejar Zaidi menyalak siang malam demi sesuap nasi untuk anak isteri.
Harap Mejar Zaidi dapat buktikan tuduhan beliau terhadap Najib bukan sekadar melalak tak tentu hala..

Laporan Polis terhadap Zaidi Ahmad, yang mengaku sebagai Pegawai Penerangan kepada Lim Guan Eng, Ketua Menteri Pulau Pinang kerana membuat kenyataan jelek dan fitnah terhadap YAB Perdana Menteri Malaysia. Turut hadir ialah wakil GAMIT, Saudara Mohd Nazri dan wakil Aktivis kaum India pro-BN dari Parlimen Pandan, Mr Sivan dan beberapa rakan.

Pada Sidang Media selepas Laporan tersebut dibuat Saudara Naseron Ismail, selaku Pegawai IT UMNO merangkap Setiausaha Pertubuhan Alumni Universiti Luar Negara (ALUMNI) meminta agar sebarang bentuk fitnah media sosial dihentikan. Ini penting untuk menjaga dan menjamin ketetertipan umum, keharmonian dan kesejahteraan masyarakat.

“Kita perlu memerangi dengan segera, seterusnya mencegah dan membenteras gejala fitnah di media sosial hingga tuntas,” tegas beliau merujuk kepada fitnah ‘dajjal’ yang telah dihambur oleh Zaidi terhadap PM.

“Kepada saya dan ramai rakan-rakan pemerhati politik di luar sana. Kami berpendapat tidak salah jika mengkritik dan menyatakan pendapat secara jujur dan terbuka tetapi biarlah berfakta dan ada subtancenya,” ujar beliau.

“MENUDUH SEORANG PERDANA MENTERI MEROMPAK BERPULUH BILLION RINGGIT TANPA BUKTI YANG SAHIH DAN NYATA ADALAH SATU FITNAH DAN DOSA JUGA KEBIADAPAN YANG SUKAR DITERIMA OLEH AKAL YANG WARAS,” katanya.

“Justeru bagi pihak pertubuhan dan rakan-rakan seperjuangan saya meminta pihak PDRM menyiasat tuduhan Zaidi Ahmad tersebut dengan seberapa segera yang boleh demi mencari dan menegakkan kebenaran dan keadilan.”

It’s only fair to share…Source link

admin

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: