February 18, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Ianya sudah menjadi satu ‘Rahsia Umum’ apabila kemelut kepimpinan diantara Si Rafizi Ramli tu dengan Azmin Ali semakin bertambah buruk dan menjadi bahan perbualan dikalangan rakyat.

Bahkan kemelut kepimpinan yang sedang bergolak dalam PKR itu sudah menjadi buah mulut orang ramai yang mula hilang keyakinan terhadap kemampuan parti itu pada ketika ini.

Keadaan itu secara tidak lansung membuktikan bahawa parti ciptaan Si Ketua Penipu itu lansung tidak mempunyai kelayakan untuk menerajui kepimpinan Negara dimasa akan datang.

Makanya, tak perlu la pemimpin PKR tu sibuk nak buat program Bina Semula Negara sedangkan hubungan diantara Si Rafizi dengan Azmin pun belum dapat diselesaikan sehingga ke hari ini.

Mengulas mengenai perkara tersebut, Ketua Puteri Umno berkata, hakikat sebenar apa yang dilakukan oleh Si Rafizi itu umpama tin kosong yang berdentum dentang tetapi kosong isinya.

“Sebab itu, daripada terus menabur fitnah, lebih baik Rafizi mengusahakan kempen bina semula hubungannya dengan Timbalan Presidennya PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

“Ada angin bertiup katanya hubungan sesama mereka umpama telur di hujung tanduk,” katanya dalam Ucapan Dasar Puteri Umno Malaysia sempena Perhimpunan Agung Umno 2017, hari ini.

Beliau mendakwa, isu perpecahan dalaman turut melanda Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dan perkara asas seperti penyusunan struktur serta perjalanan organisasi tidak teratur.

Menurutnya, ketika pemimpin mereka terus berlagak bagai merak yang menayangkan kecantikan bulunya, kepimpinan UMNO pula terus konsisten dengan mengamalkan Politik matang.

Pokok pangkalnya, tindakan yang dilakukan oleh Si Rafizi itu hanya sekadar taktik Politik Murahan untuk mengelirukan rakyat sedangkan realitinya, isu kemelut kepimpinan dan perebutan kuasa dikalangan puak Pakatan Haprak tu pun tak dapat diselamatkan!!!
Source link

admin

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: