February 21, 2018
You can use WP menu builder to build menusKUALA LUMPUR : Pasti banyak yang anda ingin lakukan sekiranya memiliki sejumlah wang yang banyak bukan?

Bagi Elfira Loy, dia berbelanja barangan solekan sehingga mencecah RM10,000 di sebuah kedai kosmetik, Sephora ketika di Los Angeles.

Menurut Elfira menerusi video terbaharunya yang telah dimuat naik melalui akaun Youtube miliknya,Twink3l TV, dia menghabiskan masa selama satu jam sahaja untuk berbelanja sehingga mencecah jumlah tersebut.

Pelakon yang baharu saja mengikat tali pertunangan bersama pasangannya, Sufian Suhaimi itu turut berkongsi barangan solekan yang telah dibelinya menerusi video tersebut.

Kebanyakan barangan solekan tersebut adalah jenama terkemuka. Antaranya adalah Natasha Denona, Anastasia Beverly Hills dan Kevyn Aucoin.

Bagaimanapun, ada yang beranggapan dia membazir kerana berbelanja ‘besar’, namun ada juga yang beranggapan dia telah bekerja keras untuk mendapatkan apa yang dia mahu.

Dalam perkembangan lain, pasangan ini mengikat tali pertunangan pada 6 Oktober dan merancang untuk mendirikan rumah tangga Mac tahun hadapan.Source link

admin

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: