February 18, 2018
You can use WP menu builder to build menusKUALA LUMPUR : Cerita pasangan serasi yang mendirikan rumah tangga dalam satu acara tertutup nampaknya masih belum reda di kalangan peminat mereka. 

Gerak-geri pasangan selebriti, Abdul Fattah Mohd Amin, 27 tahun dan Nur Fazura Sharifuddin, 34 tahun masih diikuti ramai oleh peminat dan pengikut mereka terutamanya di laman media sosial. 

Mereka yang berkahwin pada 27 November lalu dikatakan sudah berangkat untuk meraikan bulan madu di beberapa buah negara Eropah.

Selepas Fazura memuat naik ‘story’ di Instagramnya, netizen turut mengucapkan selamat jalan buat pasangan tersebut menikmati musim-musim bahagia mereka. 

BACA: Fattah peristerikan Fazura dengan sekali lafaz

Majlis pernikahan itu berlangsung dalam satu acara tertutup dan dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan pasangan tersebut.

BACA: Fattah-Fazura kongsi video detik manis majlis pernikahan di Instagram

BACA: Jangan terlalu obses dengan ‘FattZura’ – Fazura

BACA: Hikayat cinta sejati sememangnya wujud, netizen doakan kesejahteraan #Fattzura!

Mereka mendirikan rumah tangga beberapa hari selepas mengumumkan talian pertunangan mereka setelah mengerjakan umrah bersama keluarga masing-masing. 

BACA: ‘Kami tidak bernikah di Mekah, bertunang 13 Nov lalu’ – Fattah

Sementara itu, pasangan tersebut dikatakan akan mengadakan majlis resepsi perkahwinan mereka sekitar Mac atau April tahun hadapan. 

Source link

admin

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: