January 17, 2018
You can use WP menu builder to build menus


Sejumlah RM5.8 bilion Wang Tidak Dituntut (WTD) direkodkan sehingga Disember tahun lepas, kata Timbalan Menteri Kewangan Datuk Othman Aziz.

Beliau berkata orang ramai digesa membuat semakan dan sekiranya mempunyai WTD boleh membuat tuntutan di mana-mana pejabat Jabatan Akauntan Negara.

Kemudahan untuk membuat semakan WTD turut disediakan menerusi Pusat Transformasi Komuniti Bergerak (Mobile CTC) pada Karnival Jerlun For Jerlun pada 9 dan 10 Feb depan, kata Othman yang juga anggota Parlimen Jerlun pada sidang media berhubung karnival itu, di sini, hari ini.

Beliau berkata sejumlah 16 agensi kerajaan berserta JobStreet yang akan menawarkan kira-kira 500 peluang kerja membabitkan pelbagai sektor akan terlibat dalam karnival yang akan diadakan di Kompleks Sukan Jerlun di Sanglang dekat sini.

Karnival itu menyasarkan 15,000 pengunjung, katanya.-12/1/2018

PERINGATAN: AgendaDaily tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: