February 19, 2018
You can use WP menu builder to build menusDIA mengahwini pelakon ke-6 memegang watak James Bond, Daniel Craig. Bukan mahu masuk campur dalam urusan agen 007 itu tapi Rachel Weisz ada pendapatnya tersendiri mengenai cadangan Bond versi wanita.

Dalam temubual bersama Daily Telegraph, Wiesz tidak setuju watak yang selama ini sinonim dengan lelaki diberikan kepada wanita. Menurutnya tak salah kalau nak buat filem pasal perisik wanita tapi janganlah tukar watak Bond kepada wanita.

“Wanita amat mempersonakan dan menarik dan berhak mendapat cerita sendiri,” jelas pelakon jelita berusia  47 tahun itu

Menurut Weisz hasil usaha Ian Fleming yang mencipta watak Bond itu 60 tahun lalu perlu dihormati, bukannya dengan menukar watak perisik budiman itu kepada wanita.

Kenyataan Weisz itu sebagai reaksi kepada cadangan Idris Elba, 45, beberapa minggu  lalu yang mahu watak perisik British itu diberikan kepada wanita berbanding lelaki kulit hitam.

Sejak Elba mengeluarkan pendapatnya itu beberapa pelakon wanita dikaitkan dengan watak berkenaan antaranya pelakon X-Files, Gillian Anderson, Emilia Clarke, Dame Helen Mirren  dan pelakon Bollywood yang meningkat naik di Hollywood Priyanka Chopra.

Filem Bond ke-25, yang terakhir lakonan Craig dijadual ditayangkan pada 9 November 2019.Source link

admin

No Comments

You must be logged in to post a comment.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers like this: